indendørs

Bad, køkken og indendørsarbejde

​Kontakt Åstrup Murer ApS - din kompetente murer på Fyn - når du ønsker veludført murerarbejde. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten – heller ikke, når det gælder indendørs arbejde.

Vi foretager alt fra opsætning af klinker og fliser i forbindelse med blandt andet renovering af badeværelse til opmuring eller pudsning af hele vægge i boligen, på kontoret eller andetsteds.

Dygtige samarbejdspartnere

Gennem mere end 35 år i branchen har murermester Carsten Madsen opbygget et omfattende netværk af elektrikere, VVS’ere, tømrere og andre nødvendige faggrupper. På den måde kan du trygt lade os stå for hele dit køkken-, badeværelses-, entre- eller stueprojekt.

Tilbud på indendørs murerarbejde

Ingen opgave er for lille og ingen er for stor til, at vi kommer med et uforpligtende tilbud. Så tag os endelig med på råd. Vi kommer ud og kigger nærmere på det forestående arbejde, inden vi giver en pris. Du kan enten ringe på telefon 21 78 02 62, skrive til e-mail info@aastrup-murer.dk​.

Er du interesseret?

Kontakt os og modtag et uforpligtende murertilbud

​Kunne du tænke dig at modtage flere informationer, eksempelvis om priser på murerarbejde, er du velkommen til at kontakte vores murer med det samme. Vores murermester kan kontaktes på telefon herunder, eller ved at sende os en mail med din opgave.

Kontaktinformation

Åstrup Murer ApS

CVR-nummer: 38750143

​Østergyden 5

5600 Faaborg

facebook-app-symbol

Åbningstider

Hverdage: 08.00 – 16.00

Fredage: 08.00 – 15.00

Lukket weekend og helligdage. 

Mails til ​info@aastrup-murer.dk
besvares alle dage.