beton

Betonarbejde

​Hos Åstrup Murer ApS har vi, som vores firmanavn også antyder, erfaring med betonarbejde. Vores fem mand store medarbejderstab foretager blandt andet støbning af fundamenter og gulve for både private og erhverv.

Mangler I en underentreprenør?

Vi tilbyder gerne vores arbejdskraft og ekspertise inden for betonarbejde som underentreprenør på diverse opgaver. Størstedelen af vores arbejde foregår i lokalområdet, men vi kører gerne på hele Fyn for at udføre arbejde i høj kvalitet. Vi har 35 års erfaring med murer- og betonarbejde, hvilket naturligvis kommer dig som kunde til gode. Med det rette håndelag og en god portion viden skaber vi de bedst mulige resultater.

Tilbud på betonarbejde

Ønsker du et uforpligtende tilbud på betonarbejde, står murermester Carsten Madsen klar på tlf. info@aastrup-murer.dk. Vi giver også gerne vores faglige besyv på din opgave, inden vi påbegynder et eventuelt samarbejde med dig eller jer.​

Er du interesseret?

Kontakt os og modtag et uforpligtende murertilbud

​Kunne du tænke dig at modtage flere informationer, eksempelvis om priser på murerarbejde, er du velkommen til at kontakte vores murer med det samme. Vores murermester kan kontaktes på telefon herunder, eller ved at sende os en mail med din opgave.

Kontaktinformation

Åstrup Murer ApS

CVR-nummer: 38750143

​Østergyden 5

5600 Faaborg

facebook-app-symbol

Åbningstider

Hverdage: 08.00 – 16.00

Fredage: 08.00 – 15.00

Lukket weekend og helligdage. 

Mails til ​info@aastrup-murer.dk
besvares alle dage.