byggeri

Nybyggeri samt om- & tilbygning

Hos Åstrup Murer ApS varetager vi alle opgaver i forbindelse med byggeri – små som store. Vores dygtige murer har mange års erfaring i faget og skaber derfor kundespecifikke og ikke mindst smukke resultater. Langt de fleste af vores kunder er tilbagevendende kunder eller kunder, der har fået os anbefalet. Og det er vi naturligvis glade for, da det vidner om en kvalitet i arbejdet, som vi er stolte af.

Skal vi stå for totalentreprisen?

Lad os stå for totalentreprisen, når der skal bygges om, bygges til, eller når et helt nyt byggeri skal udføres. Vi har god erfaring med projektering og koordinering af håndværkere.

​​Murerfagets traditionelle håndværk i kombination med den nyeste viden inden for byggeri udgør fundamentet for optimale resultater for vores kunder.

Kontakt mureren

Vi står gerne klar med sparring, råd og vejledning eller en pris på dit kommende byggeprojekt. Du kan enten ringe på telefon 21 78 02 62, skrive til e-mail info@aastrup-murer.dk

Er du interesseret?

Kontakt os og modtag et uforpligtende murertilbud

​Kunne du tænke dig at modtage flere informationer, eksempelvis om priser på murerarbejde, er du velkommen til at kontakte vores murer med det samme. Vores murermester kan kontaktes på telefon herunder, eller ved at sende os en mail med din opgave.

Kontaktinformation

Åstrup Murer ApS

CVR-nummer: 38750143

​Østergyden 5

5600 Faaborg

facebook-app-symbol

Åbningstider

Hverdage: 08.00 – 16.00

Fredage: 08.00 – 15.00

Lukket weekend og helligdage. 

Mails til ​info@aastrup-murer.dk
besvares alle dage.