badeværelser

Professionel renovering af badeværelse

​Drømmer du om en professionel renovering af badeværelse? Så er du landet det helt rigtige sted. Som murer tilbyder vi at renovere badeværelser for både private og erhverv. Vores virksomhed er beliggende i Faaborg, hvorfra vi gerne kører til Svendborg og Ringe.

Erfaren murer til din renovering af badeværelse

Et nyt badeværelse kan gøre underværker for huset og ikke mindst husets værdi. Hvis du i længere tid har tænkt, at nu skal det være, tilbyder vi vores hjælp og kompetencer. Vi har mere end 35 års erfaring i murerbranchen og har derfor renoveret mange badeværelser.

En badeværelsesrenovering behøver ikke at være mere omfattende end som så. Ved at hyre os får du den hjælp, du behøver, så vi sammen kan skabe dit drømmebadeværelse. Vi er dygtige og erfarne murere, der sikrer et professionelt og godt resultat.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på en renovering af badeværelse afhænger af flere faktorer. Først og fremmest kommer det an på projektets omfang. Det er klart, at ved et lille badeværelse vil prisen langt hen ad vejen være billigere.​ Ønsker du en billig pris på renovering af badeværelse, er det os, du skal henvende dig til. Vi kommer altid ud til dig først og vurderer opgaven. Efterfølgende kommer vi med et uforpligtende tilbud.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen på et nyt badeværelse afhænger altid af valg af materialer, ressourcer, omfang og tid. Som sagt tilbyder vi altid en vurdering af et nyt badeværelse for efterfølgende at kunne give dig en endelig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde eller ønsker et uforpligtende tilbud, hører vi meget gerne fra dig. Hos os er kvalitet og et godt håndværk alfa og omega, uanset hvilken opgave det drejer sig om. Ring til os på telefon 21 78 02 62. Du kan også skrive en mail til info@aastrup-murer.dk, hvis du er interesseret i renovering af badeværelse.​

Vi ser frem til at hjælpe dig med renovering og nyt bad.

Er du interesseret?

Kontakt os og modtag et uforpligtende murertilbud

​Kunne du tænke dig at modtage flere informationer, eksempelvis om priser på murerarbejde, er du velkommen til at kontakte vores murer med det samme. Vores murermester kan kontaktes på telefon herunder, eller ved at sende os en mail med din opgave.

Kontaktinformation

Åstrup Murer ApS

CVR-nummer: 38750143

​Østergyden 5

5600 Faaborg

facebook-app-symbol

Åbningstider

Hverdage: 08.00 – 16.00

Fredage: 08.00 – 15.00

Lukket weekend og helligdage. 

Mails til ​info@aastrup-murer.dk
besvares alle dage.