​Medlem af byg garanti 

deal

Mere end 35 års erfaring​​​

award

Medlem af kloakmestrenes kvalitetskontol​

certificate

​Kloakmester udfører kloak- og gravearbejde

Skal du have udført autoriseret kloakarbejde, og bor du i områderne omkring Faaborg, Svendborg, Ringe eller omegn? Så kan du med fordel kontakte dit lokale kloakfirma Åstrup Murer & Beton. Vi har mere end 35 års erfaring som kloakmester og kan udføre enhver opgave inden for faget. Vores motto er: ”Hvis du kan stave det, kan jeg lave det”. 

Vores arbejdsområder som kloakmester

Vores kloakmand udfører alle former for kloakarbejde og øvrigt gravearbejde med fokus på kvalitetsarbejde. Som autoriseret kloakmester udfører vi også diverse former for kloak- og gravearbejde herunder:

  • Kloakservice
  • Nye afløbsinstallationer
  • Udvidelse af kloaksystemet
  • Kloakarbejde i det åbne land​
  • Renseanlæg og minirenseanlæg
  • Separering af regn- og spildevand

Vores kloakmester arbejder blandt andet for landmænd samt for andre både inden for og uden for bymæssig bebyggelse.​ Vi står også klar til at hjælpe dig!

​Kontakt vores kloakmester for et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte vores kloakmester på telefon 21 78 02 62 eller e-mail info@aastrup-murer.dk for at høre mere om vores
​kloakarbejde, få mere information om vores arbejdsområder eller for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på din opgave. 

Omfattet af Kloakmestrenes Kvalitetskontrol

Som autoriseret kloakmester er vi omfattet af Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Det betyder, at vores arbejde overholder gældende regler og lovkrav på området, hvilket er din sikkerhed for et veludført stykke arbejde.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen, så ringer jeg dig op, så vi kan tage en snak omkring din opgave.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Åstrup Murer ApS

CVR:38750143

kontakt

​Byggeriets Ankenævn

Skal du klage. Klik her